چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل

آغاز انتخابات پارلمانی رژیم صهیونیستی

آغاز انتخابات پارلمانی رژیم صهیونیستی با بازگشایی صندوق‌ها برای اخذ آرای صهیونیست‌ها، پنجمین انتخابات چهار سال اخیر در فلسطین اشغالی به منظور حل بحران تشکیل کابینه در رژیم صهیونیستی آغاز شد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۴ - ۱۰ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 01
کد خبر: ۱۵۷۰۶۴

به گزارش راهبرد معاصر، منابع رسانه‌ای در فلسطین اشغالی خبر دادند که انتخابات سراسری رژیم صهیونیستی برای تعییین تکلیف پارلمان و کابینه این رژیم آغاز شد.

بنا بر گزارش منابع رژیم صهیونیستی از قبیل «کان نیوز»، شعب اخذ رای در فلسطین اشغالی صبح روز سه شنبه (امروز) باز شدند تا پنجمین انتخابات این رژیم در کمتر از چهار سال اخیر آغاز شود.

طبق گزارش کان نیوز، مقام‌های رژیم صهیونیستی اعلام کردند که ۶۷۸۸۸۰۴ نفر واجد شرکت در این انتخابات سراسری در فلسطین اشغالی هستند.

شبکه «سی‌ان‌ان» در آستانه برگزاری این انتخابات گزارشی درباره وضعیت جاری انتخابات در فلسطین اشغالی و آرایش نیروهای سیاسی منتشر کرد.

این رسانه آمریکایی نوشت: «اسرائیلی‌ها روز سه‌شنبه برای پنجمین بار در چهار سال گذشته پای صندوق‌های رای می‌روند و اسرائیل یک انتخابات سراسری دیگر را با هدف پایان دادن به بن‌بست سیاسی جاری برگزار می‌کند».

سی‌ان‌ان ادامه داد: «برای اولین بار طی ۱۳ سال گذشته، بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر سابق، به عنوان نخست‌وزیر فعلی نامزد نشده است...او امیدوار است به عنوان رئیس ائتلاف راست‌گرای تندرو به قدرت بازگردد در حالی که یائیر لاپید نخست‌وزیر موقت میانه‌رو امیدوار است که این جایگاه به او در حفظ منصب نخست‌وزیری کمک کند».

این رسانه نزدیک به دموکرات‌های آمریکایی در ادامه گزارش خود به نظرسنجی‌های انجام شده دئر فلسطین اشغالی درباره شانش احزاب و ائتلاف‌های موجود در فلسطین اشغالی برای پیروزی در انتخابات اشاره کرد.

در گزارش آمده است: «اگر آخرین نظرسنجی‌ها درست از اب در بیایند، به نظر بعید می‌رسد که این دور انتخابات هم نتیجه‌ای موفق‌تر از چهار انتخابات قبلی برای برداشتن موانع (در زمینه حل بحران تشکیل کابینه) داشته باشد. این نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد که بلوک طرفدار نتانیاهو یک کرسی برای رسیدن به اکثریت کرسی‌های پارلمان کم می‌آورد».

سی‌ان‌ان گزارش داد: «شبیه به چهار انتخابات قبلی، خود نتانیاهو و احتمال کابینه تحت رهبری او به ویژه با توجه به ادامه محاکمه قضایی او به اتهام فساد،، یکی از موضوعات تعیین کننده است».

به نوشته این رسانه، نظرسنجی «بنیاد دموکراسی اسرائیل» نشان داد که یک سوم شرکت کنندگان در نظرسنجی گفتند که اولویت دوم آنها برای دادن رای، هویت رهبر حزبی که است که می‌خواهند به آن رای دهند.

در ادامه گزارش آمده است، مجموعه نظرسنجی‌های روزنامه صهیونیستی «هاآرتص» حاکی از آن است که بلوک و احزاب حامی بنیامین نتانیاهو یا می‌تواند به ۶۱ کرسی مورد نیاز برای تشکیل کابینه دست یابد یا یک کرسی کم می‌آورد.

طبق همین نظرسنجی‌ها، بلوک و احزاب حامی یائیر لاپید نخست‎‌وزیر فعلی رژیم صهیونیستی حدود چهار تا پنج کرسی برای رسیدن به جایگاه اکثریت در پارلمان کم می‌آورد و نمی‌تواند کابینه تشکیل دهد./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار